Tjenester

Prosjekter

Om Stafr

Bærekraft

Kontakt oss

Eiendomsutvikling
Prosjektutvikling

Prosjektledelse

Byggherreombud

Ombrukskartlegging

Ansvarlig søker

SHA-koordinator

Byggelånskontroll

Justeringsrett

Prosjekter

Bjergsted

Bjergsted Terrasse 1 er en del av de ikoniske byggene på Bjergsted i Stavanger. I dette prosjektet har Stafr hatt ulike roller og vært med på flere ulike prosesser.

Bjergsted

Rehabilitering av en velkjent klassiker

Bjergsted Terrasse 1 er en del av de ikoniske byggene på Bjergsted (ja, de med de turkise/blå vinduskarmene), og mer spesifikt de gamle lokalene til SR-Bank som er kjøpt av Base Property.

I dette prosjektet har Stafr vært med på flere ulike prosesser med ulike roller. Utarbeidelse av leieavtale, utarbeidelse av konkurransegrunnlag, ansvarlig søker, byggherreombud, SHA-koordinator og bankkontrollør i forbindelse med rehabilitering, samt prosjektutvikler i form av å se på ulike løsninger for å tilpasse tilgjengelige areal til ulike leietakere.

Sammen med valgt totalentreprenrør og totalteknisk, har vi lagt grunnlaget for å kunne sertifisere næringsdelen til BREEAM In-Use.

Oppdragsgiver

Base Property

Stafrs leveranse

Prosjektutvikler, byggherreombud, ansvarlig søker, SHA-koordinator og bankkontrollør

Areal

BTA 5.500 m² + 1.930 m² (u.etg) + p-kjeller på to plan

Kategori

Næring

Periode

2022-2024

Sted

Stavanger

Innholdsrikt og sentralt

Bjergsted Terrasse 1 er et næringslokale over tre etasjer på rett under 2000 m² per etasje, inkludert egen kantine og auditorium + en underetasje med stor lagerplass, for de som trenger det. De har også både bankhvelv og bomberom som er noe få næringslokaler har.

Lokalene er nær bussavgangen, har egne sykkelgarderober med mulighet for innendørs sykkelparkeringer, samt et større parkeringsanlegg til ansatte og besøkende. I tillegg har tre av fire blokker utsikt ned mot konserthuset og Vågen, som er helt nydelig på en fin solskinnsdag.

Bjergsted

Bildegalleri

Stafr — en rådgiver som tenker nytt og annerledes

Stafr er en garantist for at byggeprosjekter blir planlagt, gjennomført og ferdigstilt på et høyt nivå. Gjennom å fokusere på kunnskap, teknologi og bærekraftige løsninger, ønsker Stafr å ta en ledende rolle innenfor det grønne skiftet byggebransjen står overfor.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt neste prosjekt.

Oddbjørn Wornæs

Oddbjørn Wornæs

Daglig leder

Per Larsson

Per Larsson

Leder Oslo