Tjenester

Prosjekter

Om Stafr

Bærekraft

Kontakt oss

Eiendomsutvikling
Prosjektutvikling

Prosjektledelse

Byggherreombud

Ombrukskartlegging

Ansvarlig søker

SHA-koordinator

Byggelånskontroll

Justeringsrett

Stafr / Om oss

Alltid i front — for kunden

Om oss

Stafr setter kunden i fokus i alle prosjektets faser gjennom vår helhetlige tilnærming til oppgavene. Dette gjør at vi ligger i forkant i prosessen og skaper merverdi for kunden.

Stafr ble startet i 2021. Største eier er Base Gruppen, med flere ansatte som mindre medeiere. Allerede fra oppstart hadde vi mange spennende prosjekter innen næring og bolig, og oppdragsmengden øker jevnt og trutt. I 2022 åpnet vi også en avdeling i Oslo.

En av våre styrker i byggeprosjekter er evnen til å se kompleksitet og grensesnitt i alle prosjektets faser. For å få til dette må vi jobbe strukturert og forutsigbart, noe som ligger i til grunn i alt vi gjør, både som prosjektleder, SHA-koordinator eller andre roller.

For oss er det stolthet i å få være med å utvikle egne omgivelser. Å se prosjekter gå fra skisser til ferdige bygninger er det som driver oss, og inspirerer oss til å løfte blikket mot nye oppgaver, for å skape nye verdier.

Vårt samarbeid med mange aktører, både rådgivere og oppdragsgivere, er noe vi er skikkelig stolte av. Det gir oss en inspirerende arbeidshverdag, som vi igjen er sikre på at bidrar til gode løsninger og resultater over lengre tid.

Vår prosess

Våre kunder

Stafr bistår private aktører i byggebransjen med utvikling, gjennomføring og ferdigstilling av prosjekter innen bolig og næring.

Her er et utvalg av våre kunder.

Ineo
Base
Bane Nor Eiendom
SPG
USBL
Øgreid
Asset Buyout Partners
Statnett
Storebrand
Citycon
Urbanium
Staticus
Nåbo
Lister Forvaltning

Stafr — en rådgiver som tenker nytt og annerledes

Stafr er en garantist for at byggeprosjekter blir planlagt, gjennomført og ferdigstilt på et høyt nivå. Gjennom å fokusere på kunnskap, teknologi og bærekraftige løsninger, ønsker Stafr å ta en ledende rolle innenfor det grønne skiftet byggebransjen står overfor.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt neste prosjekt.

Oddbjørn Wornæs

Oddbjørn Wornæs

Daglig leder

Per Larsson

Per Larsson

Leder Oslo