Tjenester

Prosjekter

Om Stafr

Bรฆrekraft

Kontakt oss

Eiendomsutvikling
Prosjektutvikling

Prosjektledelse

Byggherreombud

Ombrukskartlegging

Ansvarlig sรธker

SHA-koordinator

Byggelรฅnskontroll

Justeringsrett

Prosjekter

Bjergsted

Bjergsted Terrasse 1 er en del av de ikoniske byggene pรฅ Bjergsted i Stavanger. I dette prosjektet har Stafr hatt ulike roller og vรฆrt med pรฅ flere ulike prosesser.

Bjergsted

Rehabilitering av en velkjent klassiker

Bjergsted Terrasse 1 er en del av de ikoniske byggene pรฅ Bjergsted (ja, de med de turkise/blรฅ vinduskarmene), og mer spesifikt de gamle lokalene til SR-Bank som er kjรธpt av Base Property.

I dette prosjektet har Stafr vรฆrt med pรฅ flere ulike prosesser med ulike roller. Utarbeidelse av leieavtale, utarbeidelse av konkurransegrunnlag, ansvarlig sรธker, byggherreombud, SHA-koordinator og bankkontrollรธr i forbindelse med rehabilitering, samt prosjektutvikler i form av รฅ se pรฅ ulike lรธsninger for รฅ tilpasse tilgjengelige areal til ulike leietakere.

Sammen med valgt totalentreprenrรธr og totalteknisk, har vi lagt grunnlaget for รฅ kunne sertifisere nรฆringsdelen til BREEAM In-Use.

Oppdragsgiver

Base Property

Stafrs leveranse

Prosjektutvikler, byggherreombud, ansvarlig sรธker, SHA-koordinator og bankkontrollรธr

Areal

BTA 5.500 mยฒ + 1.930 mยฒ (u.etg) + p-kjeller pรฅ to plan

Kategori

Nรฆring

Periode

2022-2024

Sted

Stavanger

Innholdsrikt og sentralt

Bjergsted Terrasse 1 er et nรฆringslokale over tre etasjer pรฅ rett under 2000 mยฒ per etasje, inkludert egen kantine og auditorium + en underetasje med stor lagerplass, for de som trenger det. De har ogsรฅ bรฅde bankhvelv og bomberom som er noe fรฅ nรฆringslokaler har.

Lokalene er nรฆr bussavgangen, har egne sykkelgarderober med mulighet for innendรธrs sykkelparkeringer, samt et stรธrre parkeringsanlegg til ansatte og besรธkende. I tillegg har tre av fire blokker utsikt ned mot konserthuset og Vรฅgen, som er helt nydelig pรฅ en fin solskinnsdag.

Bjergsted

Bildegalleri

Stafr โ€” en rรฅdgiver som tenker nytt og annerledes

Stafr er en garantist for at byggeprosjekter blir planlagt, gjennomfรธrt og ferdigstilt pรฅ et hรธyt nivรฅ. Gjennom รฅ fokusere pรฅ kunnskap, teknologi og bรฆrekraftige lรธsninger, รธnsker Stafr รฅ ta en ledende rolle innenfor det grรธnne skiftet byggebransjen stรฅr overfor.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt neste prosjekt.

Oddbjรธrn Wornรฆs

Oddbjรธrn Wornรฆs

Daglig leder

Per Larsson

Per Larsson

Leder Oslo